juliatuulikki

my orders

Nu har jag beställt en super vacker blommig topp & ett paket med 10 mejk penslar, är SÅÅ himla ivrig! Det här är bara 2dra gången jag beställer något från nätet, så vi får hoppas allt går bra. Speciellt att jag inte måst betala för tullen vilket jag kan tro att jag blir tvungen att göra... Men sen igen så är det inte så värst mycket jag måst isåfall betala. Det är endå värt det, tycker jag :)

new hair, new me

Hejsan hopsan! På fredag började mitt veckoslut efter en lång vecka av jobb. Jag mysade med min kompis, som också heter Julia, vid ett litet träsk nära mig. Senare samma kväll åkte vi till ett annat träsk där vi träffade två killar, Calle och Vincent, som är gamla skolkamrater. Mys med solnedgång,musik och gossip! Nästa dag, lördag, vara det äntligen dags att besöka frissan för att färga och klippa håret. Ett par månader sedan hade jag försökt färga mitt hår hemma med butiksfärg, men misslyckats. Enligt alla andra såg det bra ut, men man är ju ganska kritisk om sitt eget hår inte sant? Var alltså inte alls nöjd. Var tvungen att motså att färga det genast eftersom det skulle ha totalt förstört mitt hår. Då var det en massa silver shampoo och hårmasker som gälde för att få de gula tonerna bort från mitt hår.  Det blev helt enkelt bara för gult och onaturligt när jag försökte göra det själv.  Där nedan ser ni före och efter jag fixat håret!

tjenixen alla läsare!

Jag har tvekat ett tag nu om jag vill fortsätta blogga eller inte. Ibland har jag massor av fantastiska idéer och är fylld av inspiration, men är det tillräckligt? Jag kan inte bara sitta här och dagdrömma i hopp om att något skall ske. Jag behövde lite ledigt. Tid att bara slappna av och tänka på annat, fokusera på något helt annat. Jag har märkt att jag lätt drunknar i mina tankar och att det verkligen förstör mig ibland. Jag känner mig väldigt förvirrad och ibland får jag bara nog av allt. Nu när jag har haft en hel del tid för mig själv har jag verkligen haft tid att tänka på vad jag vill. Tid att fundera över vad och hur jag vill blogga. Jag tror även att nu när det är sommar så har jag definitivt mycket tid och ork att faktist försöka få det här bloggandet igång. För jag vill definitivt göra det här! Det är bara ganska svårt att hålla det igång eftersom det inte alltid finns något intressant att skriva om. Men denna sommar har jag en del planerat så vi får hoppas att det hjälper mig med bloggandet. 

but until then.... 

Upp